Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στην κλήρωση!

''Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στην κλήρωση!''
Μια θήκη κινητού στα χρώματα και το σχέδιο που θα επιλέξετε μπορεί να γίνει δική σας! Δείτε την σχετική ανάρτηση παρακάτω!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Φτιάχνουμε Θήκη για Χαρτί Τουαλέτας

Θα χρησιμοποιήσουμε βελονάκι , ο χρόνος που χρειάζεται με ένα 3-5 νούμερο είναι περίπου 30 λεπτά
Ξεκινάμε κάνοντας αλυσίδα περίπου 5 εκατοστά, κλείνουμε και πλέκουμε κυκλικά με από στυλάκι προσθέτοντας κάθε 3 , ακόμα ένα.  Σκοπός είναι να μπορεί να μένει πλατύ και να μήν διπλώνει. ( ρόζ ανοιχτό) Αυτό θα είναι η πάνω μεριά, και το μέγεθος της θα είναι όσο η πάνω μεριά ενός καινούργιου χαρτιού. Όταν φτάσουμε στο επιθυμητό μέγεθος, συνεχίζουμε να πλέκουμε είτε απλό στυλάκι είτε κάποια άλλη πλέξη, χωρίς όμως να προσθέτουμε αυτή τη φορά. όταν πλέξουμε τόσο ώστε να μπορεί να καλύψει το ύψος του χαρτιού, κλείνουμε την πλέξη και μετά μπορούμε να το στολίσουμε με χάντρες, κορδέλες, λουλούδια και τα λοιπά..

Για να βάλουμε μέσα το χαρτί , αφαιρούμε το χαρτόνι που έχει εσωτερικά και τραβάμε το χαρτί ώστε να βγαίνει πρώτα το εσωτερικό.περνάμε την άκρη από το κενό και ... το στολίζουμε σε οποιοδήποτε σημείο ! Είναι βολικό για αυτούς που παλεύουν με τις αλλεργίες αυτόν τον καιρό..
Πρώτον γιατί το χαρτί τουαλέτας είναι πιο μαλακό από τις χαρτοπετσέτες και δεύτερον γιατί είναι πιο οικονομικό από τα χαρτομάντιλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου